Press "Enter" to skip to content

Bezobjednávkový stravovací systém „ušitý“ přímo na vaši míru!

0


V naší provozovně pracujeme v bezobjednávkovém systému a naše stálá nabídka firemní stravování Praha obsahuje:

  • Dva druhy chutných polévek.
  • Čtyřikrát hotová jídla.
  • Tři typy minutkových specialit.
  • Dva druhy studených obložených talířů.
  • Jeden krát ovocný talíř.
  • Dva druhy točených džusů, které si klienti upravují dle své chuti (sirup, cukr, citron).

kuchaři připravují jídla

Pokud stále váháte, zdali vyměnit stávajícího dodavatele vašeho stravování pro vaše zaměstnance, s plnou odpovědností uvádíme, že vlastníme restaurační zařízení, kde máme ve stálé nabídce:

  • 7x standardní minutková jídla
  • Třináct typů exkluzivních příloh
  • Dvanáct různých stálých minutek pro labužníky
  • Jedenáct zmrzlinových pohárů

A během obědů máme stále plno s doporučením si místa zarezervovat. Což svědčí o kvalitě a profesionalitě našich zkušených kuchařů, kteří vaří stejně chutně i pro závodní a firemní stravování. Jednou z našich hlavních priorit firemní stravování na Praze je kromě kvality jídel, což považujeme za samozřejmé, i naprostá spokojenost vašich pracovníků. Pro nás hovoří i výzkumy s tím, že tam, kam my dovážíme naše jídla, se v dlouhodobém průměru až 92 procent pracujících zaměstnanců stravuje ve firmě. A nejen stravují, odcházejí z jídelen spokojeni, a to proto, že neodmítneme žádnému z nich, pokud si přejí větší porci, i když naše porce jsou v základní kalkulaci navýšené o deset procent, než ukládá státní norma.

polévka a hlavní chod

Totéž platí o polévce i nápoji podávaném k jídlu. Preferujeme naprostý pocit nasycení vašeho zaměstnance, protože dle našeho názoru – jen spokojený zaměstnanec, je pro firmu žádoucí zaměstnanec.
Vaši kantýnu můžeme zásobovat bez problémů denně, protože v našich centrálních skladech máme k okamžité dispozici více než šest set druhů zboží, které je určeno k prodeji. Umožníme vám platby bezhotovostně, penězi anebo formou stravenek. Záleží čistě jen na vás a vašich možnostech.